Korona-viruksen vaikutukset Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaiden palveluihin

Tätä tiedotetta päivitetään tarvittaessa. Voit tarkistaa tästä tiedotteesta ajantasaiset järjestelyt ja aukiolot. Linkkiä klikkaamalla pääset oikeaan kohtaan tiedotteessa. Tämän tiedotteen voit halutessasi linkata myös sidosryhmällesi, kavereillesi tai harrastusryhmällesi.

Päivitetty 28.4.2021.

Soihtu Asumisen palvelupiste:

Palvelupiste avoinna 1.5. alk.

Maanantaisin 10 – 15

Keskiviikkoisin 10 -15

Perjantaisin 8 – 12

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse tiistaisin ja torstaisin klo 10 – 15. Voit sopia asiointiajan palvelupisteelle myös tiistaille ja torstaille, ottamalla yhteyttä ennakkoon Soihtu Asumisen asiakaspalveluun.

HUOM: Soihtu Asumisen palvelupiste suljettu juhannusaattona pe 25.6.

Rentukan infopiste:

Infopiste avoinna 6.5. alk.

Tiistaisin klo 13 – 15

Torstaisin klo 13 – 15

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse.

(HUOM! Rentukan infopiste suljettu 28.6. – 31.7.)

Tarkista Rentukan ravintolan mahdolliset poikkeavat aukioloajat ja Semman muut käytännöt ravintolan sivuilta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Yhteistilat avataan toukokuussa

JYYn hallitus ja Soihtu ovat päättäneet, että yhteiset tilat avataan 1.5.2021:

HUOM! Huhtikuun loppuun Soihdun asukkaille on saatavilla aiemmin ilmoitetun mukaisesti varattavia vuoroja Rentukan kuntosalilla, Mave-tilassa ja opiskelutiloissa.

Tilojen käyttäjille

Lisäämme käsien desinfiointimahdollisuuksia ja suosittelemme maskin käyttöä tiloissa liikkuessa, jos se on mahdollista. Tilojen käyttäjien tulee huomioida, että tiloissa saa olla vain sen verran henkilöitä kuin alueelliset rajoitukset sallivat.

Linkki Jyväskylän kaupungin nettisivulle
Linkki THL:n nettisivulle

Huolto käyttää kotikäynnillä yleisavainta 1.6.2021 alkaen, jos asukas on sen sallinut

Soihtu Kiinteistöhuolto käyttää huoltopyyntöjen korjausten yhteydessä yleisavainta 1.6. alkaen, mikäli asukas on sen sallinut vikailmoitusta tehdessään. Tämä tarkoittaa, että asukkaan kanssa sovitaan tämän tilaaman huoltotyön suorittamisesta erikseen puhelimitse vain, mikäli asunnossa ei saa käydä yleisavainta käyttäen. Jos olet antanut vikailmoituksen / huoltopyynnön yhteydessä luvan yleisavaimen käyttöön, huolto ei soita sinulle erikseen, vaan huoltopyyntöihin reagoidaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Tilojen tehostettu siivous

Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Vehkakuja 2:n kohteita siivoaa Soihtu Kiinteistöhuolto noudattaen Työterveyslaitoksen antamaa ohjeistusta tarttuvien tautien leviämisen ehkäisemisestä.

Ajankohtaista

Kortepohjan ylioppilaskylässä peruskorjataan jo viides tornitalo

, , , / 21.6.2021

Soihtu, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus, toteuttaa Kortepohjan ylioppilaskylässä viidennen tornitalon peruskorjauksen. Viides peruskorjattava talo, joka tunnetaan nimellä E-talo, sijaitsee Kortepohjan koulun välittömässä läheisyydessä. Toteutuksessa Soihdulle on tärkeää säilyttää Kortepohjan ylioppilaskylän eteläisen alueen rakennuskulttuurinen yhtenäisyys ja samalla parantaa talojen energiatehokkuutta ja pienentää talojen elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä. Kestävän kehityksen mukainen toteutus on Soihdulle arvovalinta. E-talon urakan toteuttaa jyväskyläläinen Rakennus-Kaseva Oy.

Ylioppilaskylän C-talon avainkortit vanhenevat 2.7.

, / 17.6.2021

Ylioppilaskylän C-talon avainkortit vanhenevat ja avainkortti/kortit pitää käydä vaihtamassa uusiin. Ylioppilaskylän C-talon asukkaiden avaimet vanhenevat 2.7.2021. Voit käydä vaihtamassa avainkorttisi SOIHTU ASUMISEN PALVELUPISTEELLÄ...

Ylioppilaskylän B-talon asuntojen lukot koodataan 21.6. – Asukas tarvitsee uuden avainkortin tuon jälkeen

, / 17.6.2021

Ylioppilaskylän B-talon avainkortit vanhenevat ensi viikolla. Lukkohuolto käy koodaamassa asuntojen lukot uusia kortteja varten maanantaina 21.6.2021. Lukon uudelleenkoodauksen jälkeen vanha avainkortti ei enää toimi asunnon oveen, joten sinun...